Saturday, March 27, 2010

Isu Kasut

td balik je tusyen patu sampai rumah je ateh and nisha ade wowwwwwww. tetibe je dtg. hahaha selepas beberape minit berpelukan kerane menahan rindu, ateh ajek kluar. gi SACC je sbb nk cari kasut tuk gi umah kak bella. atehh..ateh.. cari punye cari sepasang kasut pun ateh aku x berkenan penat kaki aku je pusing2 kat butik butik tu. sorry lah aku bkn nk mengate tapi ateh aku ni cerewet ckit dulu kate x suke pakai kasut tali ngn yg tinggi. patu tetibe hari ni kate nk kasut yg tinggi ckit patu yang ade tali adoooooo.. patu bile x puas kat SACC pegy pulak kat plaza massalm, pun pusing2 xde yg berkenan di hati ateh aku last2 beli underwear je. kalau jd besok maybe kluar lagi tapi x tau lah. aku harap2 jadi kluar esok and berharap dapat jumpe dan berkenalan ngn kak bella sebab aku x interview lagi awek abg sedare aku yg tercinte ni hahahahah

1 comment:

  1. da mcm sejarah lak isu kasut ..haha

    ReplyDelete