Tuesday, March 2, 2010

''Besttt gilerrr hari ni"

pagy2 bangun memulekan rutin harian seperti biase tanpa brekfast aku gi skolah aduhhh mlasnye nk gi skolah tapi kne pegi gak. pagy2 lagi sudah ke bilik guru mengambil file Kedatangan Lewat dan lagi sekali nisa x datang. so hari ni aku ngn azurin yg settelkan pagar depan. sesi Pmp pun bermule dan waktu pertame adalah science yes!!! yes!! aku suke hekhek aku duk belakanggggg sekali!!! dekat lab sbb panas punye pasal (pagy2 pun panas) blajar punye blajar sampailah abis waktu ke2. waktu ke3 plak aku,mira,elmy,yati ngan iffah tlg ckgu fatruna pasangkan tirai utk papan kenyataan geo (bknye tolong, tapi tolong tgkkan je) hahah dengan hati yang sangat excited buat papan kenyataan tu aku ngn mira pun asyik capture gamba je (hari ni mira bawak camera) soo mmg banyak capture gambar td, kat makmal pun ade tapi tidak diletakkan dlm blog ini sebab camera mira de masalah ckit.

mmg rase sangat gembira utuk menyiapkan papan kenyataan tadi sbb niat di hati nk lawan pemenang taun lepas iaitu kelab rekreasi tetepi sesuatu yang buruk berlaku


jeng....jeng...jeng...


cermin papan kenyataan kelab geografi telah pun pecah dengan jayanya (bukan disebabkan aku ngn mira)
ceritanye begini mase mira nk tutup balik cermin tu, cermin tu ketat gilerr and dgn x semene2 cermin itu pun jatuh sbb x balance aku ngn mira cube utuk selamatkan cermin yg besar penyeee!!! tapi x berjaye sbb cepat sgt cermin tu landingg. sooo orang2 yg ade di sekeliling pun sibuk nk tgk ape yg berlaku dari ape yg aku tengok cikgu dari bilik kaunseling pun berlari2 anak keluar untuk lihat kejadian tu haha. seriously aku cuak time tu sebab takut kene ganti balik (relex ar bukan salah ko ain) fuhhh sume cam pundek an

kesimpulanye adalah today was a bad day... balik kul 3 lebeyy. bile balik rumah plak dapat msj yng menyatakan sok ade meeting pengawas kul 2 again!! sok pun balik lambat..




cepatlahhhhh hari jumaat!!!!!!!!!111

3 comments:

  1. ape??
    ko tolong ckgu fatruna?
    ya Allah...
    hahahah

    ayok!!
    abes la korg kene paggil ngn datin nnt..

    ReplyDelete