Wednesday, March 28, 2012

bomm meletus

okayyy mak ayah buat derk jee. semalam balik da bgtau ayah, ayah ckp "kalau nak amiklah"
tapii x sebut pasal modal segala bagai. aku x mintak banyak pon sikit pon jadilahh. bila malam terus xde ckp apa apa. sikit pon tak. hampeh, eh aku pun nak jugak rasa mak ayah support apa yang kita nak. x gunaa laa belajar dapat "A" Banyak kalau bende simple ni je pon buat derk. aku da lama simpan dlm hati. serious lama. now mmg aku bengang sgt sgt. yes bengang. maybe salah aku kowt sbb terlampau emo. eh come on la anak org lain okk je mak ayah support apa yang diorang nak.

niat nak belajar lagi memang dah tak ade dalam kepala otak aku. sebab?? ha faham sendirilah yee. cukup diploma je. ha nak sangat aku hidup sara diri kan kan kan??


bye

1 comment:

  1. sabarlah nyah . aku tahu kau sedih . sabar okay :)

    ReplyDelete